ZLOŽLJIVO KOLO E-YACHTER  ALU

Ali si želite izjemno enostavno e-kolo z najboljšimi voznimi lastnostmi po ugodni ceni?

E-YACHTER je plod dolgoletnega razvoja podjetja PRO MAGNET d.o.o.. Kolo ima specifično geometrijo okvirja z daljšo medosno razdaljo, takšna oblika pa prispeva k optimalnem težišču in udobnejši drži na kolesu, kolo je primerno za moške in ženske.

ENOSTAVNO ZABAVNO:

Kolo zaradi ogromnega navora (kar 60Nm), sredinsko nameščenega elektromotorja NE RABI MENJALNIKA. Moč pa se elektronsko nastavlja  med vožnjo na barvnem LCD zaslonu. Enostavneje ne gre, pa tudi skrb za poškodbe ali obrabo menjalnika ODPADE.

E-YAHTER je za maksimalno udobje opremljen s nastavljivimi oporami krmila, s prilagajanjem katerih dosežemo optimalno držo na kolesu. E-kolo pa ni le izjemno udobno ampak kljub elegantnim linijam prenese breme do 130kg. Seveda pa ob kvalitetni izdelavi proizvajalec veliko pozornost posveča tudi varnosti voznikov in voznic, kolo je za večjo vidljivost v temi opremljeno z odsevnim trakom na pnevmatikah in odsevniki.

Majhen, pameten in zložljiv... E-kolo bi komajda lahko bilo bolj praktično in prilagodljivo. 20-palčno zložljivo e-kolo je popoln spremljevalec v mnogih situacijah. V mestu in povsod, kjer so parkirišča redka ali stalno zasedena, lahko bilo kje parkirate in uživate. Če hočete kolo vzeti na potovanje, lahko tega malega spremljevalca zelo enostavno ZLOŽITE v svoj prtljažnik ali ga preprosto nesete na vlak.

Torej, probaj in uživaj !!!
Sredinski motor, z senzorjem navora je nameščen v GONILKI kolesa in z navorom kar 60Nm zagotavlja veliko pomoč v vsakem trenutku, izbirate lahko med 5-stopnjami pomoči. Motor se napaja iz 36V Litij-Ionske baterije SAMSUNG z kapaciteto kar 500wh, ki je nameščena pod sedežem kolesa. Ta kombinacija omogoča prevoženo razdaljo do 100km (odvisno od načina vožnje), kar je več kot dovolj za potep.


To kompaktno in vsestransko uporabno e-kolo je na voljo v črni barvi z modro črto.

 

TEHNIČNI PODATKI:

 

Velikost koles: 20col
Okvir: ALU 6061
Št. prestav: BREZ PRESTAV
Moč motorja:250w/60Nm

Baterija:SAMSUNG 500Wh
Zavore S/Z: ALU V-brake

Teža kolesa:17kg