Politika zasebnosti:

Informacije o urejanju zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov, ki jih podjetje

PRO MAGNET d.o.o. zbira od vas:

Upravljalec

PRO MAGNET d.o.o.
Naslov: Kratka pot 1
Telefon: 051 305 455
E-pošta: info@promagnet.eu

Osebni podatki in namen njihove obdelave

V kolikor želite kontaktirati PRO MAGNET d.o.o., morate izpolniti obrazec na naši spletni strani. Z izpolnitvijo tega obrazca in potrditvijo posredujete naslednje kontaktne podatke:

Ime

Priimek

E-poštni naslov

Kontaktne podatke, ki nam jih posredujete ob izpolnitvi obrazca potrebujemo za komunikacijo z vami.

Podjetje PRO MAGNET d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in je zavezano, da pri zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov ravna skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

Soglasje

Osebne podatke, ki nam jih posredujete ob izpolnitvi obrazca obdelujemo z vašim jasnim in nedvoumnim soglasjem, ki temelji na členu 6 (1), (a) Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Vaše pravice

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa, pravico do prenosljivosti, pravico zahtevati omejitev obdelave osebnih podatkov in pravico do ugovora.

Čas hrambe osebnih podatkov

Podjetje PRO MAGNET d.o.o. hrani vaše osebne podatke toliko časa, kolikor je to potrebno za namen komunikacije. V primeru, da ne želite več prejemati vsebin s strani podjetja in umaknete svoje soglasje za obdelavo osebnih podatkov, bomo vaše podatke v sistemu blokirali in vaših podatkov več ne bomo uporabljali.

V primerih, ko veljavna zakonodaja določa obvezne roke za hrambo osebnih podatkov, podjetje izbriše osebne podatke po poteku z zakonom predpisanega obveznega roka.

Piškotki

Piškotek je datoteka, ki shrani nastavitve spletnih strani. Spletna mesta piškotke shranijo v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav in nastavitev, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu.

Piškotki, ki jih uporabljamo na naši spletni strani, ne zbirajo vaših osebnih podatkov, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati in ne morejo poškodovati vašega računalnika, tablice ali mobilnega telefona.

Z uporabo te spletne strani se strinjate, da to se namestijo piškotki na vašem računalniku ali mobilni napravi.

Upravljanje in brisanje piškotkov

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika. Za upravljanje piškotkov vam večina brskalnikov omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete samo določeno vrsto piškotkov ali pa vas opozori, da stran želi shraniti piškotek. Piškotke, ki jih je brskalnik shranil, lahko tudi enostavno izbrišete.