ELEKTRIČNO KOLO e-Yahter

998,00

E-YAHTER je za maksimalno udobje opremljen s nastavljivimi oporami krmila, s prilagajanjem katerih dosežemo optimalno držo na kolesu. Električno kolo pa ni le izjemno udobno ampak kljub elegantnim linijam prenese breme do 130kg. Seveda pa ob kvalitetni izdelavi proizvajalec veliko pozornost posveča tudi varnosti voznikov in voznic, kolo je za večjo vidljivost v temi opremljeno z odsevnim trakom na pnevmatikah in odsevniki.

Na zalogi

Majhen, pameten in zložljiv… Električno kolo bi komajda lahko bilo bolj praktično in prilagodljivo. 20-palčno zložljivo električno kolo je popoln spremljevalec v mnogih situacijah. V mestu in povsod, kjer so parkirišča redka ali stalno zasedena, lahko bilo kje parkirate in uživate. Če hočete Električno kolo vzeti na potovanje, lahko tega malega spremljevalca zelo enostavno ZLOŽITE v svoj prtljažnik ali ga preprosto nesete na vlak.
Torej, probaj in uživaj !!!
Sredinski motor, z senzorjem navora je nameščen v GONILKI kolesa in z navorom kar 60Nm zagotavlja veliko pomoč v vsakem trenutku, izbirate lahko med 5-stopnjami pomoči. Motor se napaja iz 36V Litij-Ionske baterije SAMSUNG z kapaciteto kar 500wh, ki je nameščena pod sedežem kolesa. Ta kombinacija omogoča prevoženo razdaljo do 100km (odvisno od načina vožnje), kar je več kot dovolj za potep.

To kompaktno in vsestransko uporabno Električno kolo je na voljo v črni barvi z modro črto.


Specifikacija:

  
Velikost koles:20col
Okvir:ALU 6061
Št. prestav:REZ PRESTAV
Moč motorja:250w/60Nm
Baterija:SAMSUNG 500Wh
Zavore S/Z:ALU V-brake
Teža kolesa:17kg
pogon

centralni, zadnji